Administratiekantoor Amsterdam Bos en Lommer

Met ruime ervaring binnen diverse financiële functies en bij verschillende organisaties in de Randstad én met bovendien een Universitair Bachelor Accounting op zak, ben ik de kundige en professionele financiële dienstverlener waar u naar op zoek bent. Het administratiekantoor is gevestigd in Amsterdam West, pal aan de A10 en makkelijk te bereiken met de auto, openbaar vervoer, en eventueel zelfs op de fiets.

Duidelijk in boekhouding

Als u mij uw boekhouding laat doen, weet u dat uw boekhouding in goede handen is. Dit merkt u aan de communicatie welke veel soepeler verloopt dan u gewend bent, doordat u altijd antwoord op al uw vragen zult krijgen binnen 24 uur. Bovendien maak ik geen gebruik van overdreven vaktaal, maar van open communicatie in korte lijnen, hetgeen u zal aanspreken. Mijn adviezen zijn helder en onderbouwd, gericht op uw bedrijf.

CijferMeester, een stapje verder

U zult al snel merken dat ik altijd met u meedenk en zelfs al voordat u er zelf over heeft nagedacht met nieuwe ideeën kom om uw bedrijfsvoering op zowel boekhoud -als fiscaalgebied, te verbeteren. De nieuwste technieken zullen u aanspreken, waarbij ik niet alleen terugblik op de boekhouding van het afgelopen jaar, maar vooral ook meedenk en rapporteer over de prognoses voor het aankomende jaar, of de aankomende jaren.

Dit uiteraard allemaal voor dezelfde prijs als u altijd al gewend was. Omdat ik werk binnen een netwerk van landelijke CijferMeester administratiekantoren, waar alle kennis aanwezig is en de prijs om deze reden marktconform kan blijven, ben ik in staat om net dat stapje verder te gaan voor u. Ook beschik ik over zeer veel kennis en ervaring, door mijn uitgebreide achtergrond binnen mijn vakgebieden accounting en fiscaal.

CijferMeester administratiekantoor in Amsterdam Bos en Lommer

Omdat u uiteraard gewend bent om met professionals op het gebied van accounting en fiscaal samen te werken,
Lees meer

Eensmanszaak

Uw eigen bedrijf
Geen personeel

VOF

Vennootschap onder firma
Samen ondernemen

Maatschap

Uw eigen bedrijf
Ondersteuning samen doen

BV

Vanaf € 1 kapitaal
Aandelen op naam

NV

Vanaf € 45.000 kapitaal
Aandelen vrij verhandelbaar

Stichting

Ideële doelstelling
Lidmaatschap niet mogelijk

Vereniging

Leden met zelfde belang
Geen winstoogmerk

Expat

Nederlander in buitenland
Buitenlander in Nederland

Waarmee kunnen wij u helpen?