CijferMeester administratiekantoor Burgh-Haamstede

Mag ik mij even aan u voorstellen.

Ik ben Suzan Kok en sinds 2001 woonachtig en werkzaam in Zeeland. Nadat ik mijn opleiding had afgerond ben ik inmiddels reeds vele jaren werkzaam in de financiële sector. Ik vind het interessant om me in verschillende branches te verdiepen en U van specifieke bedrijfsadviezen te kunnen voorzien. De ervaringen in de ene branche dragen bij met het realiseren van ambities bij een andere branche, daarom ben ik een eigen administratiekantoor gestart in het Zeeuwse (Burgh-Haamstede). Een administratiekantoor die de charme heeft van een klein administratiekantoor en de kwaliteiten van een accountantskantoor. Ik hanteer de slogan: CijferMeester Burgh-Haamstede helpt U graag en met passie groeien.

Ons klantenbestand is zeer divers: van particulier tot horeca, recreatie en MKB-bedrijf, van eenmanszaak tot Besloten Vennootschap en van starter tot ervaren ondernemer, actief in verschillende branches. Succesvol ondernemerschap begint met een solide boekhouding, want daarmee creëert U vertrouwen bij de belastingdienst, de bank, de klanten en de leveranciers en nog belangrijker, U kunt zich 100% bezighouden met uw product of dienst en ontwikkeling van uw bedrijf. Op mij kunt U ook leunen om eens goed te sparren over ontwikkelingen binnen uw branche.
CijferMeester Kok maakt deel uit van CijferMeester, een landelijk franchiseorganisatie van samenwerkende accountantskantoren, boekhoud- en advieskantoren. Hierdoor ben je als klant van een hoog kwaliteitsniveau verzekerd en continuïteit, tegen goede eerlijke prijzen.

Wat doet Uw CijferMeester Burgh-Haamstede?

Ons doel is om uw administratie in vertrouwde handen te geven en U te ontzorgen door:

  • verzorgen van uw boekhouding. U bepaalt hoe de administratie
    aangeleverd wordt;
  • indienen belastingaangiftes (o.a. inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting;
    omzetbelasting, successierecht enz.);
  • opstellen van uw jaarrekening, welke voldoet aan de wettelijke eisen;
  • deponeren van uw jaarstukken bij KvK;

Lees meer

Eensmanszaak

Uw eigen bedrijf
Geen personeel

VOF

Vennootschap onder firma
Samen ondernemen

Maatschap

Uw eigen bedrijf
Ondersteuning samen doen

BV

Vanaf € 1 kapitaal
Aandelen op naam

NV

Vanaf € 45.000 kapitaal
Aandelen vrij verhandelbaar

Stichting

Ideële doelstelling
Lidmaatschap niet mogelijk

Vereniging

Leden met zelfde belang
Geen winstoogmerk

Expat

Nederlander in buitenland
Buitenlander in Nederland

Waarmee kunnen wij u helpen?