CijferMeester, het administratiekantoor in Den Haag waar u op kunt rekenen

Administratiekantoor Den Haag. Als ondernemer zoekt u in Den Haag naar een goed en betrouwbaar administratiekantoor. Waar ze schappelijke tarieven hanteren voor uw Btw-aangifte. Een kantoor waar uw vragen over financiële kwesties binnen 24 uur beantwoord worden. En waar u de man of vrouw die over uw belastingaangifte gaat persoonlijk kent.
Dat kantoor bestaat. Het heet CijferMeester administratiekantoor Den Haag en is altijd in de buurt. CijferMeester heeft namelijk vestigingen door het hele land.  In het Regentessekwartier, in Den Haag, wellicht vlakbij u in de buurt.

Persoonlijke aandacht

CijferMeester telt het beste van twee werelden bij elkaar op. De lage drempel van een klein administratiekantoor, met veel persoonlijke aandacht. En de kwaliteit van een groot accountantskantoor, maar zonder de torenhoge tarieven. De ‘truc’ van CijferMeester is dat de bulk van de werkzaamheden op de lokale kantoren wordt verricht. En dat een handjevol specialisten op het hoofdkantoor zich op de ingewikkelde klussen richt. Denk aan accountancy, fiscaal recht en inkomensplanning. Zaken dus waar u niet dagelijks mee bezig zult zijn.

Scherpe tarieven

En daarin zit het geheim van de messcherpe tarieven. Met een minimum aan overhead biedt CijferMeester Den Haag een maximum aan service. Voor een vast maandbedrag weet u zich verzekerd van een prima boekhouder om de hoek. En zit u met een meer ingewikkeld vraagstuk op het gebied van financiën, belastingrecht of verzekeringen, dan is het antwoord nooit verder weg dan één telefoontje naar datzelfde kantoor om de hoek. Uw lokale CijferMeester administratiekantoor in het Regentessekwartier in Den Haag, legt die zaak dan voor aan de eigen specialisten.
Lees meer

Eensmanszaak

Uw eigen bedrijf
Geen personeel

VOF

Vennootschap onder firma
Samen ondernemen

Maatschap

Uw eigen bedrijf
Ondersteuning samen doen

BV

Vanaf € 1 kapitaal
Aandelen op naam

NV

Vanaf € 45.000 kapitaal
Aandelen vrij verhandelbaar

Stichting

Ideële doelstelling
Lidmaatschap niet mogelijk

Vereniging

Leden met zelfde belang
Geen winstoogmerk

Expat

Nederlander in buitenland
Buitenlander in Nederland

Waarmee kunnen wij u helpen?