Administratiekantoor Heeswijk Dinther

Martin de Visser is vanaf 22 augustus 2016 eigenaar van CijferMeester Heeswijk-Dinther. Als bakkerszoon is Martin opgegroeid in een ondernemersgezin en weet dus precies hoe het binnen een onderneming er aan toe gaat. Maar misschien nog wel belangrijker begrijpt hij als geen ander de constante afweging en verwevenheid tussen uw eigen onderneming en uw privésituatie. Na zijn SPD studie heeft Martin vanaf 1995 ruime ervaring opgedaan en heeft hij bij Jumbo Supermarkten als hoofd administratie de verschillende fases van de (enorme) groei van een onderneming van zeer dichtbij doorlopen.

Voldoening krijgen bij het verwezenlijken van uw dromen:

Mijn hoofddoel is om mensen te helpen met het verwezenlijken van hun droom, hun eigen onderneming en passie tot een succes maken. Persoonlijk haal ik namelijk heel veel voldoening uit het helpen en ondersteunen van mensen. Uiteraard zijn kennis op administratief, financieel en fiscaal gebied het fundament voor een goede ondersteuning maar daarnaast is betrokkenheid, persoonlijke aandacht en klantvriendelijkheid voor mij een vanzelfsprekendheid.

Wat kunt u van mij verwachten

Uiteraard kunt u bij mij terecht voor uw complete administratie. Maar u kunt ook beslissen om een gedeelte zelf te blijven doen. Als u werknemers in dienst heeft dan komt daar nogal wat bij kijken, ik verzorg graag voor u de complete verwerking van arbeidscontract tot de uiteindelijke loonbelastingaangifte aan toe. En natuurlijk kunt u bij mij terecht voor advies voor uw ondernemers- en/of fiscale vragen.

Door mijn ruime ervaring en kennis op het gebied van digitaliseren van factuurstromen en accorderen via workflow bent u voor advies over of implementatie van dit onderwerp bij mij aan het juiste adres.

Ik ben echter overtuigd dat een ondernemer behoefte heeft aan meer stuurinformatie in plaats van 1 keer per jaar een financieel verslag. Ik wil daarom meerdere malen per jaar de cijfers van uw onderneming met u bespreken en dieper op de cijfers ingaan.
Lees meer

Martin de Visser is vanaf 22 augustus 2016 eigenaar van CijferMeester Heeswijk-Dinther. Als bakkerszoon is Martin opgegroeid in een ondernemersgezin en weet dus precies hoe het binnen een onderneming er aan toe gaat. Maar misschien nog wel belangrijker begrijpt hij als geen ander de constante afweging en verwevenheid tussen uw eigen onderneming en uw privésituatie. Na zijn SPD studie heeft Martin vanaf 1995 ruime ervaring opgedaan en heeft hij bij Jumbo Supermarkten als hoofd administratie de verschillende fases van de (enorme) groei van een onderneming van zeer dichtbij doorlopen.

Voldoening krijgen bij het verwezenlijken van uw dromen:

Mijn hoofddoel is om mensen te helpen met het verwezenlijken van hun droom, hun eigen onderneming en passie tot een succes maken. Persoonlijk haal ik namelijk heel veel voldoening uit het helpen en ondersteunen van mensen. Uiteraard zijn kennis op administratief, financieel en fiscaal gebied het fundament voor een goede ondersteuning maar daarnaast is betrokkenheid, persoonlijke aandacht en klantvriendelijkheid voor mij een vanzelfsprekendheid.

Wat kunt u van mij verwachten

Uiteraard kunt u bij mij terecht voor uw complete administratie. Maar u kunt ook beslissen om een gedeelte zelf te blijven doen. Als u werknemers in dienst heeft dan komt daar nogal wat bij kijken, ik verzorg graag voor u de complete verwerking van arbeidscontract tot de uiteindelijke loonbelastingaangifte aan toe. En natuurlijk kunt u bij mij terecht voor advies voor uw ondernemers- en/of fiscale vragen.

Door mijn ruime ervaring en kennis op het gebied van digitaliseren van factuurstromen en accorderen via workflow bent u voor advies over of implementatie van dit onderwerp bij mij aan het juiste adres.

Ik ben echter overtuigd dat een ondernemer behoefte heeft aan meer stuurinformatie in plaats van 1 keer per jaar een financieel verslag. Ik wil daarom meerdere malen per jaar de cijfers van uw onderneming met u bespreken en dieper op de cijfers ingaan. U kunt hier bijvoorbeeld denken aan liquiditeitsplanning, projectadministratie voeren, wat hebben mijn verschillende activiteiten afzonderlijk gepresteerd, mogelijkheden en kansen in de toekomt etc. Ik probeer het echter nooit moeilijker te maken dan dat het daadwerkelijk is. Met andere woorden een boekhouder en controller in één.

Ik wil niet voor u denken, maar ik wil met u meedenken. Natuurlijk is een groot deel standaard en zijn er verplichtingen waar iedereen (en u dus ook) zich aan moet houden, maar dat zijn u en uw onderneming niet. U en uw onderneming staan bij mij centraal. Ik wil een partner voor u zijn waar u ten alle tijden bij terecht kunt zonder dat u bang hoeft te zijn dat de bekende tikklok wordt ingeduwd en waar u het gevoel heeft altijd welkom te zijn al was het maar voor een heerlijk kopje koffie.

Uiteindelijk moet u doen wat u graag doet en waar u goed in bent. Om dit voor elkaar te krijgen moet u zich geen zorgen hoeven te maken over het feit of uw administratie en cijfers tijdig en juist zijn. Ik wil en kan u graag die rust geven.

Administratiekantoor

Ik heb mijn administratiekantoor aan huis. Hierdoor kan ik in een vertrouwde en inspirerende omgeving werken. U zult zich dan ook snel thuis voelen en op uw gemak zijn. Vertrouwen is het belangrijkste deel in de samenwerking en dat gaat in een vertrouwde omgeving sneller en beter.

Een ander groot voordeel is dat ik hierdoor de prijs erg interessant kan houden, waardoor u kosten kunt besparen. De betrokkenheid, persoonlijke aandacht en (vaste) prijzen van een klein administratiekantoor maar met de kennis en advies van een accountantskantoor.

Niet die typische boekhouder

Ik hoor regelmatig dat ik niet die typische boekhouder ben zoals men die zich voorstelt. Ik ben graag onder de mensen en zit niet alleen maar achter de computer de administraties bij te werken. Ik kom graag bij de bedrijven over de vloer om diverse zaken door te spreken, samenwerken dus. Mijn ervaring is dat ik dan veel meer zie van wat er speelt en wat er gebeurt. Dat maakt het verschil tussen een statige boekhouding op papier en de levende boekhouding in de cloud!


Sluiten

Eensmanszaak

Uw eigen bedrijf
Geen personeel

VOF

Vennootschap onder firma
Samen ondernemen

Maatschap

Uw eigen bedrijf
Ondersteuning samen doen

BV

Vanaf € 1 kapitaal
Aandelen op naam

NV

Vanaf € 45.000 kapitaal
Aandelen vrij verhandelbaar

Stichting

Ideële doelstelling
Lidmaatschap niet mogelijk

Vereniging

Leden met zelfde belang
Geen winstoogmerk

Expat

Nederlander in buitenland
Buitenlander in Nederland

Waarmee kunnen wij u helpen?