Administratiekantoor Nieuwkuijk Vlijmen Drunen brengt problemen razendsnel boven water.

Pakweg 50 minuten. Dat is de tijd die Cijfermeester Vlijmen gemiddeld nodig heeft om bij een nieuwe klant een administratief of fiscaal probleem boven water te brengen. Een kwestie van jarenlange ervaring op gebied van controlling en administratie voeren.

Het kantoor startte in 2013 met nul klanten en twee partners, fiscalist Helma Jonkers en bedrijfsadviseur Hans Mollenbrok. Nu bedienen ze meer dan 120 klanten. Eenmansbedrijven, vof’s en kleine Bv’s (tot maximaal 10 personeelsleden) in de meest uiteenlopende branches; de bouw, bakkers, consultancy bedrijven, horeca, IT, kappers en schilders. Voor die snelle groei hebben ze een duidelijke verklaring. Ze werken al meer dan 25 jaar samen en hebben in die periode hun sporen op administratief gebied ruimschoots verdiend. Vanwege die groei hebben ze intussen drie medewerkers aangetrokken die hun mannetje staan op het terrein van boekhouden, btw-aangiftes, jaarrekeningen en salarisadministratie.

Een positieve ‘klik’.

Persoonlijke betrokkenheid is volgens Helma een belangrijke pijler onder het succes. “Dat geldt zowel voor onze klanten als voor ons personeel. Er moet een klik zijn. Als die er is, dan kan er heel veel.” Mede om die reden hechten ze sterk aan persoonlijk contact met de klant. Ondanks het feit dat het administratieve proces nagenoeg geheel digitaal is uit te voeren, is ‘even langs gaan bij de klant’ hier nog vanzelfsprekend. Of de klant komt zelf langs, want het kantoor op het bedrijventerrein in Nieuwkuijk is prima bereikbaar en ligt op een steenworp van snelweg A59 bij ’s-Hertogenbosch.

Fiscale oplossingen

Als interimmanager en directeur bij o.a. een internationale drukkerij, een bloemenexporteur, een houthandel en de overheid bouwde Hans een schat aan ervaring op in veel verschillende sectoren. Het leverde bovendien een groot netwerk op. Hans: “We kunnen we ons goed verplaatsen in de problematiek van de klant.
Lees meer

Administratiekantoor Nieuwkuijk      Routebeschrijving      Contact

Helma Jonkers Hans MollenbrokBoekhouding bijwerken, belastingaangiftes doen… allemaal zaken waar u als ondernemer niet op zit te wachten. Nee, uw passie ligt bij uw bedrijf. En dat geldt voor ons ook! Wij zijn Helma Jonkers en Hans Mollenbrok. Samen met nog twee medewerkers zijn wij de CijferMeester uit Vlijmen: een administratieve dienstverlener, met ervaring in financiële zaken en fiscale wetgeving.
Zoals u goed bent in uw vak, zo zijn wij dat in het onze. Dat betekent dat u ons geen groter plezier kunt doen dan door een beroep op ons te doen voor zaken zoals:

  • het inrichten en bijhouden van uw financiële administratie
  • het verzorgen van uw loonadministratie
  • aangifte doen van loon-, omzet en /of vennootschapsbelasting
  • het opstellen van uw jaarrekening
  • geven van belastingadvies
  • advisering over bedrijfsvraagstukken

Kortom, u kunt voor al uw financiële vraagstukken bij ons terecht.

Groot netwerk

Via ons beschikt u ook over een groot netwerk van meer dan 50 Cijfermeesters. Dat houdt in dat wij bij iedere fiscale of juridische vraag een ter zake kundige specialist kunnen inschakelen. En hoewel alle Cijfermeesters zelfstandig opereren, kunnen wij altijd een beroep op elkaar doen. Dat is een geruststelling voor onze klanten, die zo immers ook verzekerd zijn van continuïteit in de dienstverlening.

Verder is het goed te weten dat wij uw taal spreken. We hebben namelijk zelf diverse leidinggevende functies vervuld in het bedrijfsleven, dus we kunnen ons uit eigen ervaring inleven. Zo zijn we uitgegroeid een graag geziene sparringpartner bij vele tientallen bedrijven in de regio Vlijmen.

Helpen herinneren

We helpen ondernemers zo goed mogelijk en dat betekent soms ook dat we u aan uw jasje trekken. Want het is in uw belang dat u uw verplichtingen tijdig nakomt en sommige handelingen moet u nu eenmaal zelf verrichten. In de hectiek van het dagelijks leven, is het goed te weten dat wij uw belangen bewaken en tijdig aan de bel trekken.

Ervaar de betrouwbaarheid van een administratiekantoor dat dicht bij zijn klanten staat – en maak een afspraak. We gaan graag met u in gesprek!
Contactformulier

Administratiekantoor Nieuwkuijk      Routebeschrijving      Contact
[contact-form-7 id=”1112″ title=”Vlijmen”]

Administratiekantoor Nieuwkuijk – Hans Mollenbrok en Helma Jonkers

Icoontjes mail 2-13Middelweg 25
5253 CE Nieuwkuijk
Hans: 06 2260 5355
Helma: 06 1090 9961
h.mollenbrok@cijfermeester.nl
h.jonkers@cijfermeester.nl


Routebeschrijving

Administratiekantoor Nieuwkuijk      Routebeschrijving      Contact


Administratiekantoor Nieuwkuijk – Hans Mollenbrok en Helma Jonkers

Icoontjes mail 2-13Middelweg 25
5253 CE Nieuwkuijk
Hans: 06 2260 5355
Helma: 06 1090 9961
h.mollenbrok@cijfermeester.nl
h.jonkers@cijfermeester.nl


Sluiten

Eensmanszaak

Uw eigen bedrijf
Geen personeel

VOF

Vennootschap onder firma
Samen ondernemen

Maatschap

Uw eigen bedrijf
Ondersteuning samen doen

BV

Vanaf € 1 kapitaal
Aandelen op naam

NV

Vanaf € 45.000 kapitaal
Aandelen vrij verhandelbaar

Stichting

Ideële doelstelling
Lidmaatschap niet mogelijk

Vereniging

Leden met zelfde belang
Geen winstoogmerk

Expat

Nederlander in buitenland
Buitenlander in Nederland

Waarmee kunnen wij u helpen?