Administratiekantoor Rosmalen (Den Bosch)

Sinds november 2015 is CijferMeester Rosmalen in Den Bosch en omgeving de specialist op het gebied van boekhouding, salarisadministratie, belastingaangifte, inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, het opstellen van jaarrekeningen en het verzorgen van de BTW-aangifte. Tevens is CijferMeester Rosmalen al voor vele (startende) bedrijven een waardevolle sparringspartner gebleken op het gebied van bedrijfseconomisch- en fiscaal advies.

Boekhouding

Het op een juiste en goede manier bijhouden van een administratie is erg belangrijk en geeft u tussentijds inzicht in uw resultaten en verplichtingen. Hierdoor kunnen bijvoorbeeld sneller plannen worden bijgesteld of kun u die vurig gewenste investering eerder laten plaatsvinden. Hierdoor kunt u nog meer uit uw onderneming halen. CijferMeester Rosmalen is gespecialiseerd in de boekhouding van eenmanszaken, VOF’s en BV’s en zal u hierin zo optimaal mogelijk begeleiden en van advies voorzien.

BTW-aangifte

Omzetbelasting wordt ook wel BTW (belasting toegevoegde waarde) genoemd. Voor de belastingdienst bent u ondernemer als u deelneemt aan het economisch verkeer. U neemt deel aan het economisch verkeer zodra u waarde toevoegt aan een dienst of product; met andere woorden: u verdient geld. Als ondernemer dient u meestal 1 maal per maand, kwartaal of per jaar aangifte te doen. Als intermediair mogen wij deze aangifte namens u indienen. CijferMeester Rosmalen is gespecialiseerd in het verzorgen van BTW-aangiftes voor eenmanszaken, VOF’s en BV’s.

Belastingaangifte 

Misschien bent u er al bekend mee, de belastingaangifte. Belastingaangifte is per wet in Nederland verplicht. Belastingaangifte is een schriftelijke verklaring waarin het belastbare inkomen staat wat door de inspectie der belasting gecontroleerd zal worden. De belastingaangifte valt onder andere onder inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting. In het kopje hieronder kan u meer informatie over inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting vinden. Cijfermeester Rosmalen zorgt dat alles van de belastingaangifte tot in de puntjes goed uitgewerkt zal zijn voor wanneer het ingeleverd moet worden.
Lees meer

Eensmanszaak

Uw eigen bedrijf
Geen personeel

VOF

Vennootschap onder firma
Samen ondernemen

Maatschap

Uw eigen bedrijf
Ondersteuning samen doen

BV

Vanaf € 1 kapitaal
Aandelen op naam

NV

Vanaf € 45.000 kapitaal
Aandelen vrij verhandelbaar

Stichting

Ideële doelstelling
Lidmaatschap niet mogelijk

Vereniging

Leden met zelfde belang
Geen winstoogmerk

Expat

Nederlander in buitenland
Buitenlander in Nederland

Waarmee kunnen wij u helpen?