Administratiekantoor Utrecht

CijferMeester Utrecht voor het kleinbedrijf

CijferMeester Utrecht wordt geleid door Diana van der Ven die na het behalen van haar Vwo-diploma in 1989 is als assistent-accountant is gaan werken bij de toenmalige TRN (later Deloitte). Tegelijkertijd heeft zij de SPD-studie gevolgd en succesvol afgerond.

Na een aantal jaren maakte zij de overstap ‘naar de andere kant van de tafel’ en ging ze werken op de financiële administraties van verschillende ondernemingen. Daar heeft zij in verschillende branches (o.a. retail, handel, service en dienstverlening) ruime ervaring opgedaan. Zowel op haar eigen vakgebied (financiële administraties, samenstellen van jaarrekeningen en administratie voeren in de breedste zin) als in verschillende omgevingen, met verschillende klantenrelaties, interne organisaties en communicatie. In 2015 sloot zij zich aan bij CijferMeester en heeft daar een vaste klantenkring opgebouwd.

Verborgen oplossingen

Kenmerkend voor de aanpak van Diana is hoe zij in het leven staat: voor haar zijn er geen problemen, alleen verborgen oplossingen. Goedlachs en zoals het lijkt, niet gehinderd door enige vorm van stress, gaat zij door het leven en ontzorgt zij haar klanten op allerlei administratieve gebieden. Van ingewikkelde belastingaangiftes, omvangrijke jaarrekeningen en publicatiestukken, voeren van een salarisadministratie tot het verzorgen van periodieke btw-aangiftes en natuurlijk het verwerken van de boekhouding. Ze doet het op haar eigen wijze: precies, betrouwbaar en altijd binnen de deadline.

‘What you see is what you get’

Diana is direct en informeel. Zonder omweg krijg je te horen wat er speelt en hoe het aangepakt kan worden. Geen grote verhalen maar ‘to the point’, daar moet je van houden. Het gaat ook verder dan dat, want ze denkt mee, en voorziet in adviezen die op allerlei financiële gebieden van groot nut kunnen zijn.

Continuïteit

Over haar overstap naar CijferMeester zegt ze zelf: ”Na veel ervaring opgedaan te hebben in allerlei bedrijven,
Lees meer

Administratiekantoor Utrecht      Routebeschrijving      Contact

Maak kennis met administratiekantoor Utrecht

Diana van der VenBent u op zoek naar een administratiekantoor in Utrecht voor:

• Administratieve bijstand
• Het vervaardigen jaarrekeningen en publicatiestukken
• Aanleveren van maand en/of kwartaalcijfers
• Belastingaangiften
• Salarisadministratie
• Administratieve training & advies

Dan bent u bij ons aan het goede adres.

Omdat volgens ons mond-tot-mond reklame de belangrijkste vorm van reklame maken is, en dit alleen bereikt kan worden met tevreden klanten en dus goede service, besteden wij veel aandacht aan de relatie met onze klant. Bij ons krijgt elke klant de aandacht die het nodig heeft. Wij maken geen onderscheid tussen kleine of grote klanten, omdat iedere klant voor ons even belangrijk is.

De toegevoegde waarde voor u als ondernemer is dat u een betere onderneming kunt voeren doordat een gedegen administratie aan uw onderneming ten grondslag ligt . Op basis van betrouwbare cijfermatige management informatie kunt de u de juiste bedrijfsmatige keuzes maken. “Meten is weten”: je kunt pas verantwoord besteden/investeren als je ook weet wat je te besteden hebt. Iets dat vooral voor de kleine ondernemer nog wel eens een struikelblok blijkt te zijn, zo is uit mijn eigen ervaring gebleken.
Wij willen de klant te ontzorgen voor het servicelevel dat hij of zij wenst. Dat kan betekenen dat de gehele administratie gevoerd wordt, de BTW aangifte gedaan worden, de salarisadministratie etc, maar dat kan ook betekenen dat de klant een aantal zaken zelf doet en bijvoorbeeld alleen de jaarrekening opgesteld wordt.

Onderscheidend qua product/dienst wil ik zijn op het gebied van een stukje training aan voornamelijk de kleine ondernemer. Te vaak heb ik gezien dat de kleine ondernemer in de administratie cq jaarrekening slechts een noodzakelijk kwaad ziet en eigenlijk niet goed kan lezen wat er nou precies staat en waar je je voordeel mee kan doen. Vandaar dat ik me hard wil maken voor een stukje training en bewustwording op dit vlak, zodat de ondernemer niet aan het einde van het jaar “wacht op de jaarrekening om te zien hoe het resultaat was”, maar tussentijds gedurende het hele jaar weet hoe hij er financieel voor staat en kan bijsturen op het moment dat dat nodig is.

Ons doel is het efficiënt en inzichtelijk maken van administraties voor ondernemers waardoor u als ondernemer tijd (en geld) bespaart.

CijferMeester Utrecht wordt geleid door Diana van der Ven die na haar studie een aantal jaren als assistent-accountant bij een groot accountantskantoor heeft gewerkt. Daarna heeft zij in verschillende branches ervaring opgedaan, niet alleen op haar eigen vakgebied (het voeren van administraties, het samenstellen van jaarrekeningen en administratie voeren in de breedste zin) , maar ook in verschillende omgevingen, met verschillende klantenrelaties, interne organisaties, communicatie etc..
En nu, na inmiddels meer dan 25 jaar ervaring te hebben opgedaan, heeft zij zich aangesloten bij CijferMeester.

• Wij werken samen met een groot netwerk aan specialisten, al uw vragen krijgen een deskundig antwoord waarbij geen fiscale mogelijkheid buiten beschouwing blijft.
• De aansluiting bij CijferMeester garandeert onze continuiteit en de kwaliteit van onze dienstverlening.
• Dankzij voortdurend investeren in de nieuwste software kunnen wij u zeer efficiënte oplossingen bieden voor uw boekhouding en de hieruit te verkrijgen managementinformatie.
• Bij ons betaalt u nooit meer belasting dan strikt noodzakelijk!
• Wij zijn een klein kantoor, daarmee flexibel en altijd bereikbaar.
• Wij werken tegen vaste prijsafspraken, voor u dus geen verrassingen achteraf.

Administratiekantoor Utrecht ondersteuning is dan ook meer dan een administratiekantoor.

Maak kennis met administratiekantoor Utrecht: M. van Meelstraat 53 3555VW Utrecht, 06 300 101 28, d.vanderven@cijfermeester.nl, Uw administratiekantoor Utrecht.Contactformulier

Administratiekantoor Utrecht      Routebeschrijving      Contact
[contact-form-7 id=”1993″ title=”Utrecht”]

Administratiekantoor Utrecht – Diana van der Ven

Icoontjes website-02M. van Meelstraat 53
3555 VW Utrecht
06 3001 0128
d.vanderven@cijfermeester.nl


Routebeschrijving

Administratiekantoor Utrecht      Routebeschrijving      Contact


Administratiekantoor Utrecht – Diana van der Ven

Icoontjes website-02M. van Meelstraat 53
3555 VW Utrecht
06 3001 0128
d.vanderven@cijfermeester.nl


Sluiten

Eensmanszaak

Uw eigen bedrijf
Geen personeel

VOF

Vennootschap onder firma
Samen ondernemen

Maatschap

Uw eigen bedrijf
Ondersteuning samen doen

BV

Vanaf € 1 kapitaal
Aandelen op naam

NV

Vanaf € 45.000 kapitaal
Aandelen vrij verhandelbaar

Stichting

Ideële doelstelling
Lidmaatschap niet mogelijk

Vereniging

Leden met zelfde belang
Geen winstoogmerk

Expat

Nederlander in buitenland
Buitenlander in Nederland

Waarmee kunnen wij u helpen?