Administratiekantoor Wellseind

Administratiekantoor Wellseind denkt out of the box maar binnen de grenzen

Ad Maas (1961) is een prille Cijfermeester die kan terugzien op een fraaie carrière in de administratie en financiën, o.a. als financieel directeur in de metaalverwerkende industrie. Zijn ervaringen zet hij nu in om de hersenen van ondernemers, die van alles en nog wat willen, te kalmeren.

Goeie remmen

Het kantoor van Ad Maas bevindt zich in Wellseind, een klein plaatsje in de Bommelwaard. “Je moet goeie remmen hebben om hier op tijd te stoppen,” zegt de voormalig adjunct-directeur er over. Geen wonder dus dat hij veel op pad is om zijn klanten te bezoeken. Zijn klantenpakket is zeer divers. Variërend van mensen die in de WW zaten, en die hij met een ondernemings- en financieringsplan hielp om voor zichzelf te beginnen, tot aan gevestigde ondernemers met een holding en diverse bv’s die hij helpt bij bedrijfsverkoop en afbouwen. Verder behoren tot zijn klanten een maatschap in de agrarische sector en tal van zzp’ers.

In een stroomversnelling

Ondernemers willen vaak van alles, en ook nog eens tegelijkertijd, waardoor hun hoofd in een stroomversnelling raakt. Dat levert vervolgens een brij aan gegevens op die nauwelijks nog leesbaar is. Ad beschouwt het als zijn voornaamste taak om die ‘oververhitte hersenen’ te kalmeren: “Met wat gesprekken en cijfers probeer ik daar richting aan te geven en rust te brengen.” Daarbij geholpen door het feit dat hij in z’n 30-jarige loopbaan menigmaal voor hete vuren heeft gestaan. Dat helpt om afstand te kunnen nemen. Ad: “Als er al vijf brieven van de belasting liggen, gebeurt er van alles in dat hoofd van een ondernemer. Op het moment dat ik zeg ‘ik bel de belastingdienst wel even op voor je’ helpt dat al enorm om de boel te bedaren.” Zo manier maakt Ad de ondernemer vrij voor het bedrijf.
Lees meer

Administratiekantoor Wellseind      Routebeschrijving      Contact

Ad MaasAd Maas voert vanuit huis in Wellseind (aan de dijk tussen Well en Nederhemert-Noord) een klein en informeel administratiekantoor, dat zich richt op administratieve diensten en adviezen voor zelfstandigen en bedrijven in het midden- en kleinbedrijf.

ik word zzper

Na het behalen van HEAO-BE in 1984 gestart als adviseur voor administratieve oplossingen voor midden en kleinbedrijf. Hierna als hoofd administratie/controller gewerkt bij een kunststofverwerkend bedrijf in ’s-Hertogenbosch en een metaal- en bronsgieterij in Zaltbommel. Bij laatste bedrijf (na 2-jarige HOFAM controller-opleiding) in het directieteam nauw betrokken geweest bij operationele en strategische beslissingen (o.a. financiering complete bedrijfsverplaatsing).

Ik heb dus ruim 30 jaar ervaring in bedrijfsvoering en in de meest brede financiële verslaglegging hierover aan het (midden- en bedrijfs)management en belanghebbenden.

Als vervolg op deze zakelijke levensloop heb ik besloten om mijn kennis ten gunste van zelfstandige/kleinere ondernemers te benutten, en mijn administratiekantoor aan te sluiten bij de CijferMeester-organisatie.

CijferMeester is een landelijk samenwerkingsverband van circa 60 zelfstandige administratiekantoren.

De aangesloten CijferMeesters dienen bij aansluiting én daarna de nodige cursussen en trainingen te volgen. Vervolgens toetst en waarborgt de organisatie de kwaliteit van de geleverde diensten.
De organisatie biedt u de volgende voordelen:

 • centraal ict-systeem (“state-of-the-art” software, anytime/anywhere, versiebeheer, backups, veilige opslag “in-the-cloud”)
 • centraal ingehuurde vakspecialisten (inkoopvoordeel, korte lijnen, snelle antwoorden)
 • lokale kantoren (veelal vanuit huis in uw omgeving, grote directe betrokkenheid, hoge bereikbaarheid, lage overhead)
 • collegiale ondersteuning CijferMeesters (groot kennisnetwerk, klankbord)
 • continuïteit (gegarandeerde opvang door collega tijdens ziekte en/of vakantie)
 • vast maandelijks tarief, geen verrassingen achteraf
 • Door deze werkwijze bieden de CijferMeesters een serviceniveau dat U anders alleen aan zou treffen bij de grotere administratieve dienstverleners, doch door gezamenlijke gebruik van faciliteiten en schaalvoordelen tegen een veel gunstiger prijsstelling.

  CijferMeester Wellseind is een administratiekantoor met een uitstekend en breed pakket aan dienstverlening:

 • begeleiden starters (ook begeleiding/toetsing van op te stellen ondernemingsplannen)
 • opstellen financieringsaanvragen
 • complete administratie (o.a. boeken van inkoopfacturen door scan&herken, facturatie, automatische incasso en bankverwerking)
 • gedeeltelijke administratie (hierbij voert u met eigen of CijferMeester-software de afgesproken gedeeltes van de administratie, indien gewenst “training on the job”)
 • salarisadministratie
 • controles (klant heeft alles(?) al ingevoerd, maar staat het wel op goede plaats?)
 • periode-afsluitingen (opstellen periodiek financieel verslag)
 • part-time controller (bijv. 1 of 2 dagdelen per week bij u op locatie)
 • anytime/anywhere voor klant on-line/realtime begrijpelijke data en verhelderende grafieken van bijv. gerealiseerde cijfers ten opzichte van het budget/begroting
 • belasting-zaken (aangiftes, aanslagen, uitstel, bezwaarschriften, toeslagen enz.)
 • kortom: ontzorging van ondernemer inzake administratieve zaken
 • Geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek om mijn toegevoegde waarde voor uw onderneming te bespreken? Vanzelfsprekend kan dit ook buiten kantoortijden.
  Contactformulier

  Administratiekantoor Wellseind      Routebeschrijving      Contact
  [contact-form-7 id=”3875″ title=”Wellseind”]

  Administratiekantoor Wellseind – Ad Maas

  Icoontjes website-02Heilkesakker 6
  5325 KM Wellseind
  073 6423 303
  06 4494 6504
  a.maas@cijfermeester.nl


  Routebeschrijving

  Administratiekantoor Wellseind      Routebeschrijving      Contact

  Administratiekantoor Wellseind – Ad Maas

  Icoontjes website-02Heilkesakker 6
  5325 KM Wellseind
  073 6423 303
  06 4494 6504
  a.maas@cijfermeester.nl


  Sluiten

  Eensmanszaak

  Uw eigen bedrijf
  Geen personeel

  VOF

  Vennootschap onder firma
  Samen ondernemen

  Maatschap

  Uw eigen bedrijf
  Ondersteuning samen doen

  BV

  Vanaf € 1 kapitaal
  Aandelen op naam

  NV

  Vanaf € 45.000 kapitaal
  Aandelen vrij verhandelbaar

  Stichting

  Ideële doelstelling
  Lidmaatschap niet mogelijk

  Vereniging

  Leden met zelfde belang
  Geen winstoogmerk

  Expat

  Nederlander in buitenland
  Buitenlander in Nederland

  Waarmee kunnen wij u helpen?