Administratiekantoor Beverwijk Wijk aan Zee

Verzot op cijfers!

Zoekt u een betrouwbare boekhouder in de buurt van Wijk aan Zee, Beverwijk of Heemskerk? Boekhouder Esther van Amersfoort zwaait de scepter op ons administratiekantoor in Wijk aan Zee.
“Mijn klanten bevinden zich van Wijk aan Zee tot Amsterdam. Ook de branches waarin zij werkzaam zijn verschillen enorm; ze werken in de bouw of hospitality of hebben een creatief beroep als Color Artist. Ik vind het interessant om me in verschillende branches te verdiepen en mijn klanten van specifieke bedrijfsadviezen te kunnen voorzien.”

Dat ze is aangesloten bij CijferMeester geeft haar klanten veel voordelen.

“De continuïteit van mijn werk is gewaarborgd, want ik heb een back-up van vijfenzestig collega’s en dat is een prettig gevoel. Daarnaast blijf ik via cursussen op de hoogte van de veranderende ontwikkelingen in mijn vakgebied.”

Wat is er zo leuk aan cijfers?

“Dat ze altijd kloppen. Je kunt ze niet anders interpreteren dan hoe ze zijn. Je weet meteen hoe en wat. De cijfers vertellen alles over een bedrijf; waar het goed gaat en waar het beter kan. Maar het is wel een momentopname. Als je nu de jaarcijfers maakt, gaan ze over het afgelopen jaar. Ik ben echt verzot op cijfers en ik vind het een uitdaging om orde te scheppen in een financiële chaos. Klanten mogen bij mij een doos papieren afgeven en dan zoek ik alles voor ze uit.”

De diensten die ze aanbiedt, zijn voor zelfstandigen en het MKB heel betaalbaar.

“Zij profiteren van gunstige inkoopvoordelen en de slimme software die we bij CijferMeester gebruiken. Om een concreet voorbeeld te noemen; onze software herkent crediteuren via het unieke KvK-nummer en btw-nummer. Dat levert tijdbesparing op en daardoor lagere kosten voor de klant.”

Waar ligt jouw onderscheidend vermogen?


Lees meer

Administratiekantoor Wijk aan Zee      Routebeschrijving       Contact

Esther van AmersfoortIn het gezellige dorp Wijk aan Zee zit sinds januari administratiekantoor Wijk aan Zee als CijferMeester. Ik ben een geboren Wijk aan Zee-se met een enorme passie voor cijfers, die ik graag met iedereen deel. Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan als administrateur bij diverse ondernemingen was het de tijd om de stap te maken en een eigen administratiekantoor op te starten.

U als ondernemer wilt met uw administratie terecht bij iemand die verstand van zaken heeft, die weet wat u als ondernemer allemaal moet doen. Zelf kom ik uit een ondernemersfamilie en weet veel van het reilen en zeilen van het ondernemerschap.

Bij administratiekantoor Wijk aan Zee kunt u terecht voor uw financiële administratie, salarisadministratie, uw aangifte inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting, toeslagen en voor (financieel) advies.

CijferMeester is een organisatie van 65 zelfstandige kantoren. Zij onderscheiden zich door kwaliteit tegen aanvaardbare kosten te leveren, die transparant zijn. Bij ons krijgt u niet na het einde van het boekjaar nog een verassende rekening. Pro-actief zijn en een adviserende rol innemen hierbij is normale gang van zaken, wij zorgen ervoor dat u niet te veel belasting betaalt en denken graag met u mee. Tevens is continuïteit van de administratie van uw onderneming altijd aanwezig en heeft Administratiekantoor Wijk aan Zee een goede bereikbaarheid.

Ik vertel u hier graag over in een persoonlijk gesprek, hopelijk zie ik u snel!

 
Contactformulier

Administratiekantoor Wijk aan Zee      Routebeschrijving      Contact
[contact-form-7 id=”1607″ title=”Wijk aan Zee”]

Administratiekantoor Wijk aan Zee Beverwijk – Esther van Amersfoort

Icoontjes website-02Julianaplein 9
1949 AT Wijk aan Zee
06 5376 9046
e.vanamersfoort@cijfermeester.nl
Routebeschrijving

Administratiekantoor Wijk aan Zee      Routebeschrijving      Contact


Administratiekantoor Wijk aan Zee Beverwijk – Esther van Amersfoort

Icoontjes website-02Julianaplein 9
1949 AT Wijk aan Zee
06 5376 9046
e.vanamersfoort@cijfermeester.nl


Sluiten

Eensmanszaak

Uw eigen bedrijf
Geen personeel

VOF

Vennootschap onder firma
Samen ondernemen

Maatschap

Uw eigen bedrijf
Ondersteuning samen doen

BV

Vanaf € 1 kapitaal
Aandelen op naam

NV

Vanaf € 45.000 kapitaal
Aandelen vrij verhandelbaar

Stichting

Ideële doelstelling
Lidmaatschap niet mogelijk

Vereniging

Leden met zelfde belang
Geen winstoogmerk

Expat

Nederlander in buitenland
Buitenlander in Nederland

Waarmee kunnen wij u helpen?