Bedrijfsadvies

CijferMeester biedt u een vertrouwenspersoon die u kan bijstaan met praktische analyses en bruikbare adviezen op al uw vragen.

Bent u opzoek naar bedrijfsadvies voor uw onderneming?

Een bedrijfsadvies voor uw onderneming vindt u bij uw CijferMeester. Kennis is erg toegankelijk geworden, wat moet u dan nog met een adviseur? Maar stelt u zich niet regelmatig de vraag of u al het potentieel wel uit uw onderneming haalt? Denkt u aan uitbreiden of investeren? Vraag uw CijferMeester om een passend bedrijfsadvies.

Ons inlevingsvermogen

Als u geld van een bank wil lenen, vraagt de bank mogelijk om allerlei cijfers en gegevens. Bedenk dan dat alle CijferMeesters zelf ook allemaal zelfstandig ondernemer zijn. U heeft dus geen contact met een medewerker van een groter kantoor. Die wel alles van boekhouden weet, maar zich niet kan verplaatsen in uw situatie als ondernemer.

Wat betekent de formule voor u als klant?

CijferMeester administratiekantoren zijn groter dan ze lijken. Ieder kantoor maakt deel uit van een uitgebreid netwerk van hoog gekwalificeerde specialisten binnen de CijferMeester organisatie. Zo krijgt u de voordelen van een grotere organisatie en blijven de charmes van een klein kantoor behouden. Kortom: toegang tot de laatste ontwikkelingen op fiscaal, financieel en bedrijfseconomisch gebied, in combinatie met één contactpersoon die volledig op de hoogte is van uw specifieke situatie.

Daarnaast kunt u zelf ook bovenop uw resultaten zitten en hierop snel inspelen door onze management informatie software. Zie hieronder een informatief filmpje hierover.

Ik heb interesse in bovenstaande dienstverlening. Wilt u mij daarover terugbellen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • 60+ kantoren
    Altijd één in de buurt!
  • 3000+ klanten
    Bent u de volgende?


Offerte aanvragen