Nieuwsbrieven

De verspreiding van nieuws gaat steeds makkelijker en sneller. Waarschijnlijk heb je moeite om het allemaal bij te houden. Hoe haal je de voor jou relevante zaken uit het grote aantal berichten waarmee je dagelijks wordt overspoeld? CijferMeester voorziet je op verschillende manieren van nuttige informatie!

Twitter

@CijferMeesterBV

Regelmatig plaatsen wij tweets die inspelen op de actualiteiten rondom ons vakgebied in de vorm van korte berichten met een verwijzing (hyperlink) naar onze website.  Onze tweets fungeren voornamelijk als alerts om je te attenderen op administratieve -, fiscale -, en bedrijfseconomische aandachtspunten die wellicht relevant voor je zijn. Indien je meer informatie nodig hebt reageer je op de tweet of neem je contact op met CijferMeester en zullen wij je verder helpen via een lokale CijferMeester, hierbij wordt rekening gehouden met jouw specifieke situatie.  Onze tweets in je feed? Volg ons via @CijferMeesterBV

Digitale nieuwsbrief

Met onze digitale nieuwsbrief praten we je bij over zaken die voor jou als ondernemer relevant kunnen zijn. Uiteraard komt de belastingwetgeving aan bod, maar ook onderwerpen als verzekeringen en andere bedrijfseconomische vraagstukken komen aan de orde. Ben je (nog) geen klant maar wil je onze nieuwsbrief ontvangen klik dan hier om je aan te melden. Na aanmelding ontvang je onze Digitale nieuwsbrief periodiek per e-mail.

 

Augustus 2023

hier downloaden

Juni 2023

hier downloaden

April 2023

hier downloaden

Januari 2023

hier downloaden

 

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Ik meld mij aan voor de nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

 

  • 60+ kantoren
    Altijd één in de buurt!
  • 3000+ klanten
    Bent u de volgende?


Offerte aanvragen