Personeel

Uw bedrijf groeit, dat is mooi. Maar er komt een moment dat u het niet meer alleen kunt. U kunt in de capaciteitsbehoefte voorzien op verschillende mogelijkheden. U kunt uitzendkrachten en/of zzp-ers inhuren. U kunt ook medewerkers in dienst nemen; vast of tijdelijk. Ook kunt u gaan payrollen. Er zijn nog meer mogelijkheden maar daar vertelt uw CijferMeester u graag meer over in een adviesgesprek.

De belangrijkste kenmerken van de bovengeschetste mogelijkheden ziet u in onderstaande tabel:

personeel-capaciteitsbehoefte-inhuren

Indien u besluit om medewerkers in dienst te nemen, dan dient u zich bij belastingdienst aan te melden als werkgever. Als werkgever heeft u een aantal verplichtingen waarbij de CijferMeester u van dienst kan zijn.

Zo moet u:

 • Per medewerker een arbeidsovereenkomst opstellen rekening houdend met de geldende cao voor uw bedrijfstak
 • Reguleren waar medewerkers zich als medewerker aan moeten houden. Indien u meerdere medewerkers heeft, doet u dat het beste met een reglement
 • U dient een loon, verlof en verzuim- administratie in te richten
 • Uit te betalen bedragen moet cf. wetgeving op de juiste wijze en tijdig worden betaald. Wist u bijv. dat het netto uit te betalen loon voor zover dat gelijk of lager is dan het wettelijk minimum loon per bank moet worden uitbetaald. M.a.w: verrekenen met verstrekkingen in natura of contante uitbetaling kan dus slechts voor zover het netto loon hoger is dan het wettelijk minimum.

Maar er komt meer bij kijken:

 • Wilt u zich verzekeren tegen het risico van ziekteverzuim (of andere risico’s)?
 • Welke secondaire arbeidsvoorwaarden wilt u bieden / wat is marktconform?
 • Wilt u medewerkers ondersteunen in de creatie van oudedagsvoorzieningen?

De inzet van medewerkers kan leuk zijn. Met inachtneming van de verschillen die er nu eenmaal bestaan tussen u als werkgever en de medewerkers kan je als team voor een bepaald doel/resultaat gaan en samen het plezier ervaren in de realisatie ervan. Als u goed bent u voor uw medewerker dan is de medewerker dat voor u.

U moet daarbij niet dagelijks wakker liggen van de twijfel of u de zaken allemaal wel goed aanpakt. Uw CijferMeester zorgt er voor dat u al uw verplichtingen nakomt. Waar keuzes moeten worden gemaakt, biedt uw CijferMeester de benodigde informatie. Maw: u kunt zich concentreren op uw bedrijf terwijl wij er voor zorgen dat achter de schermen alle zaken rond de inzet van medewerkers goed zijn geregeld.

Ik heb interesse in bovenstaande dienstverlening. Wilt u mij daarover terugbellen?

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • 60+ kantoren
  Altijd één in de buurt!
 • 3000+ klanten
  Bent u de volgende?


Offerte aanvragen